Over Mocca

Hey you!

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie wij zijn!

Mocca Coffee Company is een koffiebar en een lunchroom in één en onderscheid zich in Venlo door de beste keuzes van deze twee werelden in één bedrijf toe te passen. Biologisch en fair trade ondernemen staat bij Mocca hoog in het vaandel en richt hiermee haar pijlen op eerlijkheid, duurzaamheid en gastvrijheid. Wij serveren daarom zo veel mogelijk gerechten die we met duurzaam
geproduceerde streekproducten bereiden. En dat proef je!

Mede hierdoor hebben we onder eigen naam een unieke koffielijn op de markt kunnen brengen. Wij importeren, verpakken, branden en serveren namelijk uitsluitend duurzame blends van speciaal door ons geselecteerde koffiebonen.

Naast ‘’the best coffee in town’’ serveren wij een ruim assortiment aan ontbijt en lunchgerechten, die je niet zomaar bij de buurman kunt bestellen. Op ieder gebied zul je ons op een unieke manier jouw favoriete gerechten presenteren.

Nieuwsgierig? Hopelijk mogen we je snel ontvangen op ons relaxte terras of in de frisse zaak!

Winnaar Lodewijk van der Grinten Talent Award 2021

“ZELF BEPALEN HOE IK MIJN PASSIE EN ENTHOUSIASME KAN OVERBRENGEN OP DE KLANT, ZELF BEPALEN HOE IK MIJN ZAAK RUN. VISIE, HELDERE DOELEN, PASSIE EN MOED HEB JE NODIG OM ALS ONDERNEMER SUCCESVOL TE KUNNEN ZIJN.”